2017 Honda Accord Coupe Touring V6 spesifikasjoner, farger, 0-60, 0-100, quarter mile dra og topphastighetsanmeldelse

2017 Honda Accord Coupe Touring V6 spesifikasjoner, farger, 0-60, 0-100, quarter mile dra og topphastighetsanmeldelse

2017 Honda Accord Coupe Touring V6 er en Front-wheel drive Coupe. den har plass til opptil 5 passasjerer. den har 2 dører og er drevet av en 3.5L V6 DOHC 24-valve motor som gir utgang 278 hp @ 6200 rpm og er parret med 6-speed manual transmission girkasse. 2017 Honda Accord Coupe Touring V6 har lastekapasitet på 379 liter og kjøretøyet veier 1559 kg. når det gjelder turassistenter, har 2017 Honda Accord Coupe Touring V6 stabilitetskontroll og trekkontroll i tillegg til blokkeringsfrie bremsesystemer (abs). kjøretøyet har en valgfri -motor, i tillegg tilbyr den Front and rear parking sensors og Multi-angle rearview camera with dynamic guidelines. sikkerhetsfunksjoner inkluderer også Driver-side front airbag og Passenger-side front airbag. den fremre fjæringen er Front independent suspension mens den bakre fjæringen er Rear independent suspension. bilen har også en Yes den har 19-inch aluminum-alloy wheels som standard. elektroniske funksjoner inkluderer cruise control. For enkelhets skyld har bilen elektriske vinduer og elektriske dørlåser. det er også en ekstern nøkkelfri funksjon. dessuten har bilen. rattet har lydkontrollknapper. når det gjelder ytelse har bilen 304 n.m dreiemoment og en toppfart på 240 km / t. den akselererer fra 0 til 100 km / t i 6.6 og treffer kvart mil på 14.4 sekunder. drivstofforbruk er 11.4 l / 100 km i byen og 7.4 l / 100 km på motorveien. bilprisen starter på $ 36,290

Navn Touring V6
pris $ 36,290
kropp Coupe
dører 2 Doors
motor 3.5L V6 DOHC 24-valve
makt 278 hp @ 6200 rpm
antall seter 5 Seats
overføring 6-speed manual transmission
lasteplass 379.0 L
maksimalt lasterom 379.0 L
hjultype 19-inch aluminum-alloy wheels
serie
drivverk Front-wheel drive
hestekrefter 278 HP
dreiemoment 304 N.m
toppfart 240 km/h
akselerasjon 0-100 km / t (0-60 mph) 6.6 s
drivstoff type
drivstofforbruk (by) 11.4 L/100km
drivstofforbruk (motorvei) 7.4 L/100km
girtype manual
vekt 1,559 KG
merke Honda
modell Accord
0-400m (kvart mil) 14.4 s
0-400m (kvart mil) - hastighet 160.0 km/h
0-800m (halv mil) 23.9 s
0-800m (halv mil) - hastighet 180.0 km/h
Modifications (MODS)
Modifications Cost $ 0

Honda Accord V6 2017 0-100 Sport mode قومة هوندا اكورد

2017 Honda Accord 0-60/0-100KM/H

2017 Honda Accord Sport SE 0-60 Acceleration Run

Honda Accord 2.4 EarthDream Sport 2017 Top Speed

2017 Honda Accord Used Price Estimates

Estimates based on a driving average of 12,000 miles per year
Used Condition Trade In Price Private Party Price Dealer Retail Price
Outstanding $ 14,122 $ 15,809 $ 17,702
Clean $ 13,720 $ 15,370 $ 17,178
Average $ 12,915 $ 14,490 $ 16,130
Rough $ 12,110 $ 13,610 $ 15,082

som bygger på fjorårets betydelige oppdateringer, skal honda-avtalen i 2017 appellere om du prioriterer innvendig plass, drivstofføkonomi, verdi eller til og med en engasjerende kjøreopplevelse. les videre for å lære mer hvorfor overenskomsten er en må-kjøre hvis du handler for en mellomstor sedan eller kupé.

etter noen bemerkelsesverdige revisjoner i fjor, er honda accord 2017 i hovedsak en overføringsmodell, og en aldrende på det, med tanke på at honda sist ga sin avtale et fullstendig redesign for 2013-året. allikevel spiller det meste av mellomstore sedan-segmentet fremdeles innhenting. den nåværende avtalen er uten tvil honda på sitt beste. det scorer høyt i omtrent alle kategorier, og i motsetning til mange rivaler er det en ekte glede å kjøre. Hvis du leter etter en familiesedan som gjør alt, eller kanskje en sporty, men likevel romslig coupé, kan 2017-avtalens overordnede fortreffelighet rett og slett ikke ignoreres.

forhjulsdrevet honda accord 2017 er tilgjengelig i to karosseristiler. sedaner kommer i lx, sport, sport special edition (sport se), ex, ex-l, ex-l v6 og touring trims. coupéer er tilgjengelige i lx-s, ex, ex-l, ex-l v6 og touring trims. oppgradering fra en trim til den neste gir deg flere funksjoner, og vi tror de tilhørende prisstøttene er passende gitt oppgraderingene du får. en serie avanserte sikkerhetssystemer kalt honda sensing er tilgjengelig på alle trimmer unntatt touring (der det er standard), men våre svake erfaringer med dette systemet gjør det vanskelig å anbefale.

starter med sedaner, er basen lx ganske sjenerøst utstyrt og drevet av en 2,4-liters firesylindret motor (185 hestekrefter, 181 pund-fot) paret til en seks-trinns manuell girkasse eller kontinuerlig variabel automatgir (cvt). Funksjonens høydepunkter inkluderer 16-tommers lettmetallfelger, automatisk klimaanlegg med to soner, en 7,7-tommers sentral skjerm (ikke å forveksle med berøringsskjermen som er lagt til på høyere trimmer), Bluetooth, et ryggekamera, et høydejusterbart førersete, et sammenleggbart baksete og et lydanlegg med fire høyttalere.

ved å velge vår favoritt, sporten, får du litt mer kraft (189 hk, 182 lb-ft), 19-tommers hjul, førte kjørelys og tåkelys, klesete med imiterte lærstøtter, et førersete, en 60/40-delt sammenleggbart baksete og et lærinnpakket ratt (med girskovler hvis automatgir er spesifisert).

sports spesialutgaven ligner veldig på den vanlige sporten, men den legger til spesialutgave-emblemer, oppvarmede forseter og skinnseter med røde aksentsømmer.

accord ex bygger også lx, men den fokuserer mer på ekstra fasiliteter enn sportslighet, og legger til 17-tommers hjul, førte kjørelys og tåkelys, oppvarmede speil, soltak, nøkkelfri tenning og innkjørsel, fjerntenning (med automatgir ), driversetet, hondas lanewatch blind-spot-kamerasystem, et lydsystem med seks høyttalere med et 7-tommers berøringsskjermgrensesnitt (standard 7,7-tommers skjerm forblir også) og satellitt- og hd-radio. også standard er smarttelefonappintegrasjon via hondalink (med smarttelefonaktiverte aha-radiofunksjoner), android auto og apple carplay.

ex-l-trimmen leveres med cvt og legger til skinntrekk, minnesfunksjoner for førersetet, et passasjersete for kraft, oppvarmede forseter, et automatisk nedblendende speil og et oppgradert lydsystem med syv høyttalere. som navnet antyder, drives ex-l v6 av en 3,5-liters v6 (278 hk, 252 lb-ft) som er tilpasset en seks-trinns automat.

alle de ovennevnte trimmene kan være utstyrt med honda sensing-pakken, som inkluderer adaptiv cruise control, kollisjonsvarsel fremover med automatisk nødbremsing, og varsel og lindring av kjørefelt. et navigasjonssystem er valgfritt for ex-l og ex-l v6.

rekkevidde topping tar ex-l v6 tilbudene og legger til funksjonene fra honda sensing-pakken samt 19-tommers hjul, ledede frontlykter (med automatisk fjernlysstyring), automatiske vindusviskere, parkeringssensorer foran og bak, en bakdekkende spoiler, oppvarmede påhengsmotorseter og navigasjonssystemet.

for accord coupe, er basen lx-s trim lik lx sedan, men legger til 17-tommers hjul og seks-høyttaler lydsystem. coupéens ex, ex-l, ex-l v6 og touring trims er også sammenlignbare med sedanens når det gjelder utstyr, selv om hver ex-variant får 18-tommers hjul (touring får 19s). Vær oppmerksom på at alle coupéer for automatisk girkasse inkluderer standard padleforskyvere.

alle accord-modellene er raske, kompatible og komfortable, og hver modell tilbyr mer eller mindre av disse egenskapene, avhengig av drivverk. brød-og-smør-4-sylindret i samsvar med en automatisk girkasse balanserer komfort- / smidighetsligningen, mens den tilbyr en av de beste kontinuerlige variabel transmisjonene (cvt) i virksomheten. v6-drevne sedaner og coupéer er overraskende raske, og den større motoren har dype kraftreserver. de få kjøperne som velger en manuell girkasse vil bli belønnet med skarpe, enkle skift. den nye accord hybriden akselererer raskt, i likhet med et elektrisk kjøretøy når det blir drevet via elektrisk motor. overgangene mellom bensin og elektriske kraftverk er glatte, men bensinmotoren og elektronisk kontinuerlig variabel overføring (e-cvt) droner under hard akselerasjon. vi fant det tilgjengelige kjørefeltassistent-systemet så som så; det kan skyve deg tilbake i banen, men fungerer ikke 100 prosent av tiden, spesielt på kronglete 2-felts veier.

honda lanewatch dette sikkerhetssystemet har eksistert noen år og imponerer fortsatt. via et kamera montert under høyre speil, viser det sanntidsvisning av hva som skjer i neste felt når du aktiverer blinklyset, og viser det som kan være i blindsonen din, slik at du ikke kolliderer. accord hybrid en av de beste tingene med den gjeninnførte accord hybrid - bortsett fra dens nesten 50 mpg-vurdering - er at den ser ut som en vanlig accord. For kjøpere som vil ha god drivstofføkonomi, men som ikke vil se ut derfra, er hybridavtalen et utmerket valg.

alle 2017-modellene har plass til fem passasjerer, selv om coupeen har mindre benplass enn sedanen. baksetepassasjerene i sedanen får også god utsikt ut takket være store sidevinduer. foran, høyere trimmer av overenskomsten har et par skjermer. den øverste viser lydinformasjon og ryggekameraet, mens den andre nedenfor viser navigering og andre funksjoner. den nedre skjermen er imidlertid berøringsfri, og mangler tradisjonelle knotter for volum og tuning. modeller med lavere trim har ikke sekundærskjerm, og tilbyr i stedet brukervennlige kontroller. i hybridavtaler kan ikke baksetet ikke klappes sammen på grunn av batteripakken.

honda-avtalen i 2017 trekker frem en god prestasjon når det gjelder stil: den ser kjekk ut, moderne, men likevel tidløs. dette er et godt proporsjonert kjøretøy hvis design sannsynligvis vil holde seg bra etter hvert som årene går. akkordkupongen ser også elegant, sporty og dyrere ut enn den er. blant de få egenskapene vi befinner oss på gjerdet, er måten grillen brytes inn i de langstrakte frontlysene; det kan være litt for feiende. hybrid-akkordmodeller ligner på bensin-kolleger, bortsett fra de små hybridmerkene og de blå aksentene på grillen, frontlysene og baklysene.

inkludert den nye sportslige spesialutgaven, er 2017 sedan tilgjengelig i syv trimmer. i den laveste enden inkluderer en base lx ryggekamera, dual-zone automatisk klimakontroll, 4-høyttaler am / fm / cd-spiller med bluetooth-tilkobling og usb- og ekstrainnganger, og en 8-tommers fargeskjerm. Vi anbefaler å gå opp til i det minste sports- eller sportsutgaven, som inkluderer 10-veis kraftjusterbart førersete, ledet tåkelys og kjørelys, delt sammenleggbart baksete, lærinnpakket ratt og i det spesielle utgave, lærinnredning med oppvarmede forseteseter. overenskomstens standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer blokkeringsfrie bremser og stabilitets- og trekkontrollsystemer.

de fleste statister kommer ved å klatre på trimmer, med et bemerkelsesverdig unntak som hondasensing-serien med funksjoner som vi anbefaler på det varmeste. for $ 1 000 inkluderer den kjørefeltassistent, adaptiv cruisekontroll, kollisjonsreduserende bremsing og vegavgangsreduksjonssystem. hondasensing er standard på topptur og alle hybridmodeller i 2017. andre ekstrautstyr tilgjengelig, avhengig av trim, inkluderer lanewatch blind-spot-overvåkingssystem, navigering, oppgradert lyd, integrert homelink-garasjeåpner, apple carplay / android auto-integrering og hondalink-smarttelefonens tilkoblingssystem.

honda accord sedan og coupe er tilgjengelig med 4- eller 6-sylindrede motorer knyttet til både manuelle og automatiske girkasser, mens bensin-elektrisk accord hybrid tilbys kun som sedan. bensinmodeller med 4-sylinder med automatgir bruker en cvt som føles naturlig, mens v6-modeller har en tradisjonell 6-trinns automat. Hvis du vil ha en v6-samsvar med en manuell girkasse, er den kombinasjonen kun tilgjengelig i coupéform. med opptil 36 mpg, selv en standardavtale er svært effektiv. For de som søker den mest effektive Honda Accord, får hybridmodellen en 49-MPG EPA-vurdering. hybrid bruker både en 4-sylindret bensinmotor og et par elektriske motorer. en litiumionbatteripakke sitter bak på bilen. 2,4 liters inline-4 185 hestekrefter @ 6.400 o / min (189 for sportsmodeller) Dreiemoment på 181 lb-ft @ 3900 o / min drivstofføkonomi i by / motorvei: 23/32 mpg (manuell), 27/36 mpg (automatisk, lx, ex, ex-l sedan), 26/34 mpg (automatisk, sport, sport special sedan og lx-s, ex, ex-l coupe) 3,5-liters v6 278 hestekrefter @ 6200 rpm 252 lb-ft dreiemoment @ 4900 rpm epa city / highway drivstofføkonomi: 18/28 mpg (manuell, coupe), 21/33 mpg (automatisk, sedan), 21/32 mpg (automatisk, coupe) 2.0-liters inline-4 + ac synkron permanentmagnetmotor (accord hybrid) 212 kombinerte hestekrefter @ 6 200 o / min 232 lb-ft dreiemoment @ 0-2 000 o / min epa by / motorveis drivstofføkonomi: 49/47 mpg

2017 honda accord har en produsentens veiledende utsalgspris (msrp) som starter litt over $ 23.000 for en base, manuell girkasse sedan. de fleste kjøpere vil velge en automatisk girkasse, en ekstra $ 800. Vi tror du vil bli enda mer fornøyd i en sports- eller sports-spesialutgavemodell, som ligger i midten av $ 20 000-serien, også det tidspunktet hvor coupé-modeller begynner. en topp-line accord turnémodell ligger over $ 35.000 i både sedan- og coupéform. endelig, den nye accord hybrid starter litt over $ 30.000 og topper ut på nesten $ 37.000 i turnéform. til disse prisene er hondas i takt med langvarig rival Toyota Camry, samt Ford Fusion og Nissan Altima. sjekk den rettferdige kjøpesummen for å se hva andre i ditt område betaler for deres avtale, som forventes å holde verdien godt, rett under arven fra Toyota Camry og Subaru.

2017 Honda Accord Coupe Touring V6 utvendige farger

Crystal Black Pearl
San Marino Red
White Orchid Pearl
Modern Steel Metallic
Vortex Blue Pearl
Modern Steel Metallic
Obsidian Blue Pearl
San Marino Red
Basque Red Pearl II

2017 Honda Accord Coupe Touring V6 interiørfarger

Black
Ivory
Grey

2017 Honda Accord motorer

Engine Standard in Trim Power Torque Fuel Consumption - City Fuel Consumption - Highway 0-100 km/h Quarter Mile Half Mile
2.0L L4 turbo DOHC 16-valve Touring 2.0 252 hp @ 6500 rpm 304 N.m L/100km L/100km 6.7 s 14.5 s 24.1 s
2.0L L4 DOHC 16-valve Touring 143 hp @ 6200 rpm 304 N.m 4.9 L/100km 5.1 L/100km 10.3 s 17.5 s 29.1 s
1.5L L4 DOHC turbo 16 valves i-VTEC EX-L 192 hp @ 5500 rpm 304 N.m 7.9 L/100km 6.3 L/100km 8.3 s 15.9 s 26.4 s
1.5L L4 DOHC turbo 16 valves i-VTEC Touring 192 hp @ 5500 rpm 304 N.m 8.2 L/100km 6.8 L/100km 8.3 s 15.9 s 26.4 s

2017 Honda Accord trimmer

2017 Honda Accord tidligere generasjoner

2017 Honda Accord fremtidige generasjoner

Honda Accord oversikt og historie

en ny honda accord sedan ble utgitt for det amerikanske markedet i 2017 som representerer 10. generasjon av modellen. for 2016 mottok den niende generasjon honda accord en oppdatering med både oppgradert mekanikk og grafikk.
omstendighetene som honda ble til under er i det minste manga verdige. revet av andre verdenskrig, var landet likevel langt fra å oppnå full gjenoppretting. med fokus på alle ressursene som var igjen for å gjenoppbygge det som var ødelagt, kunne japan knapt fylle alle tomrommene som var opprettet. den japanske bilindustrien var forbløffet, mange fabrikker hadde måttet konvertere for å imøtekomme krav i militære kjøretøyer og fly.

de åpne stedene som krigen hadde skapt måtte okkuperes raskt, og honda var rask nok til å bosette seg på grunnlag som senere ville være vitne til veksten som den 5. største bilprodusenten i verden. soichiro honda grunnla selskapet i 1948. Timingen var perfekt da mange bil- eller sykkelanlegg ble ødelagt under krigen.

med fokus på å utvikle et billig uunnværlig kjøretøy, festet honda en motor til en sykkel, og leverte et veldig effektivt bevegelsesmiddel. billig og allsidig, satte den hjørnesteinen i Hondas utrolige utvidelse. ti år senere ville honda nå amerikansk land og etablere den amerikanske honda co. verdensherredømme ville naturlig følge, gjort enkelt gjennom smarte datterselskaper og forhandleroppgjør.

den blodhundede neselederen, soichiro kunne ane at honda ville være stor og forpliktet til å sette en ny standard innen bilproduksjonskvalitet. dette kombinert med hans nesten napolske markedsovertakelser viste seg å være en kraftig blanding som gjorde at honda utviklet seg uforminsket av konkurranse.

merkevaren ble synonymt med nytte og nyskapende prosjektering. selskapets motorsykkelavdeling registrerte en enorm salgsøkning, og presset honda på motorsykkelprodusentens pall. i løpet av 1970-tallet ble honda verdens største motorsykkelprodusent.

Produksjonen av biler som hadde startet i løpet av 60-tallet, ga imidlertid langsom oppmerksomhet som de tohjulsdriftene gjorde. Selv om den hadde deltatt i motorsportskonkurranser, klarte ikke Honda-biler å imponere den gjennomsnittlige amerikanske sjåføren. etter å ha blitt designet for det japanske markedet, hadde de små bilene nesten ingenting å gjøre mot de store bilene som amerikanerne favoriserte.

i et forsøk drevet av markedets erobringsønsker, lanserte honda den amerikanskorienterte civic, en større modell enn noen annen tidligere utgitt. selv om det fortsatt er lite i forhold til de us-made bilene, ble civic den første som tiltrukket den amerikanske kjøperen. 70-tallets energikrise og påfølgende utslippslover åpnet en andre rad med porter for honda. gjennom sine senere samfunnsmodeller som cvcc som var en variasjon på den lagdelte motoren, klarte den japanske bilprodusenten å oppfylle utslippsbestemmelsene uten å måtte utstyre bilene sine med katalysatorer som i tillegg til å redusere forurensning også hevet bilprisene.

på midten av 70-tallet ville honda slippe et annet amerikansk vennlig kjøretøy, overenskomsten som raskt ble mr. populær på grunn av drivstofføkonomi og enkel kjøring. innen 1982 hadde honda nådd høyder som ingen andre japanske bilprodusenter hadde før: Å åpne et anlegg på amerikansk jord. der ble den første samlebåndet bygget i maysville, ohio. tre andre planter fulgte senere, så vel som byggingen av en i Lincoln, Alabama og en annen i Timmonsville, South Carolina. den siste hondafabrikken åpnet i 2006 i Tallapoosa, Georgia.

etter å ha bygget merkevaren i delstatene, fant honda det vanskelig å konkurrere i luksusbilsegmentene mot veteran-amerikanske produsenter og europeisk import, så den introduserte sin on-line luksusbiler i 1986. kjent som acura, serien inneholder variasjoner av vellykket honda modeller som legenden eller integra. honda var den første japanske bilprodusenten som gjorde det, etterfulgt av andre nissan og toyota som har lansert sine egne separate luksuslinjer, infiniti og lexus.

søken etter en bedre motor ble fullført i 1989 da honda kunngjorde introduksjonen av v-tec. i stand til variabel ventilkontroll, synkroniserer v-tec ventilenes åpning / lukketid for å øke effekten ved høye turtall og redusere drivstofforbruket ved lave. For tiden er Honda involvert i smart motorforskning, sikkerhetsforbedringer og varslings- og unngåelsessystemer før krasj.

så langt som deres engasjement i motorsport, har honda hele tiden forsøkt å holde sin posisjon med den ene foten på pallen, og den andre fanget i truende tilbakeslag og taper mot andre japanske produsenter som yamaha, suzuki og kawasaki.

selskapets siste forbedringer av bilteknikk er først og fremst drivstoff- og sikkerhetsorientert, og sistnevnte har blitt et av de viktigste kriteriene for valg av bilkjøp, spesielt i USA. selskapets engasjement i å utvikle nye renere biler har endelig lønnet seg med den nylige utgivelsen av fcx-klarhet. drevet av hydrogenceller, slipper bilen ut forurensende stoffer, bare produktene er vann og oksygen. når den ikke utvikler ny drivstoffteknologi, er honda opptatt av å være den største produsenten på jorden, med over 14 millioner motorer produsert per år.

2017 Honda Accord forbrukeranmeldelser

togetherpetite, 10/14/2016
Sport Special Edition 4dr Sedan (2.4L 4cyl CVT)
best buy for 4 bangers!
design er tiltalende og glatt, snur hodet. interiøret ser / føles rikt ut. instrumentet er godt designet, med balansert lysstyrke om natten. frontlykter tilstrekkelig lysstyrke, baklys nydelig om natten. skinnseter er komfortable og enkle å justere (strømmodus), seter varmere på begge sider (fører / passasjer). stereovolum tilstrekkelig, kontroller på rattet gjør det enkelt å kontrollere / justere / bytte kanal. skinninnpakket ratt føles rikt og glatt. hytta er romslig foran / bak, koffert tilstrekkelig plass. ride er gjennomsnittlig "s" -modus gjør billim på veien, øke motorresponsen, noe som gir raskere akselerasjon. liten vindstøy i midten av førersiden ved 65+ mph. motoren er veldig stille ved tomgang og brøler ved høye turtall. overføring skifter super jevn, umerkelig. stor gass kjørelengde. totalt sett er bilen best å kjøpe i boka mi.
murreletrapunzel, 09/24/2016
EX w/Honda Sensing 4dr Sedan (2.4L 4cyl CVT)
så langt så bra
Jeg har eid dette kjøretøyet i syv måneder nå, og så langt ser det ut til å være en god investering. kjøring er lett, og akselerasjonen er veldig jevn: motorens turtall kommer knapt over 3k når du akselererer fra et stopplys, og bilen kommer opp i fart lett med veldig lite slit (sammenlignet med min forrige hybrid fra 2013 som røde linjen mens den akselererte til 45 mph ). interiøret er veldig stille og komfortabelt med god sikt. elsker honda sensing med kameraet på passasjersiden - veldig nyttig når du passerer biler på motorveien eller sørger for at du parkerer nær nok til fortauskanten. jeg skulle ønske jeg hadde et kamera på førersiden også! adaptiv cruise control fungerer utmerket - den lengste avstandsinnstillingen gir et veldig behagelig 3 sekunders rekkevidde som er litt langt i noen kjøresituasjoner. den nærmeste avstandsinnstillingen er også behagelig, og gir omtrent ett sekund følgende avstand. elske kjørefeltanlegget - når det er av, gir det deg en visuell advarsel når du reiser fra kjørefeltet ditt; når den er på, hjelper det deg å føre deg forsiktig til midten av banen - bilen kjører nesten av seg selv! og kjørefeltet er en mild påminnelse - noen biler jeg testkjørte gnaget på deg da du begynte å forlate kjørefeltet ditt, og de høye varsellydene var ganske forstyrrende. den har ganske god smarttelefonintegrasjon - hvis jeg kobler min Android-telefon til USB-porten, kan jeg bruke google-navigering som er på telefonen min (og den vises automatisk på konsollskjermen) - som sparte meg noen hundre dollar siden jeg ikke gjorde det Jeg må ikke kjøpe trim med navigasjon (og google maps er generelt mer brukervennlig enn de fleste bilnavigasjonssystemer). Jeg har også tilgang til musikk på telefonen min og Amazon-musikk. du kan også bruke pandora eller andre streamingtjenester eller bruke hondas "a-ha" musikk-app. Jeg kan få telefonsamtaler gjennom bilhøyttalerne, og systemet vil til og med lese tekster og gi meg muligheten til å gi et stemmesvar. android auto vil også lese e-postene mine for meg når kjøretøyet er parkert. generelt, veldig god teknologi og integrasjon som jeg bare har begynt å utforske. andre notater: nedfellbare baksetene kan bare betjenes fra bagasjerommet, og du får ikke tilgang til bagasjerommet fra baksetet. Dette gir muligheten til å låse kofferten på en sikker måte, slik at betjentføreren ikke kan komme inn uten nøkkelen. Du kan også låse hanskerommet, slik at du trenger den fysiske nøkkelen for å komme inn. - Bakseterommet er behagelig, selv for en 6'3 "voksen. - dette trimnivået har to midtre dashbordskjermbilder - den øvre skjermen skifter mellom musikkinfo, turinformasjon eller et opplastet bilde og klokke. du har også muligheten til å kombinere musikkinfo og turinfo på samme skjerm. den nedre berøringsskjermen viser musikk, mobiltelefon, android auto-funksjoner (f.eks. navigasjon) og turinformasjon (turmph og varighet, inkludert tidligere turer) - virker litt overflødig, men å ha noe av den samme informasjonen vist på både øvre og nedre skjermer. - under den nedre berøringsskjermen er det enkle, enkle å betjene klimasystemer med to soner som holder kupeen veldig behagelig. - bilen har en rekke kjøremodus. selve transmisjonen har "drive" og "s" (som jeg antar betyr "sport", men det er ikke definert i brukerhåndboken som sådan). "s" gir litt mer kraft for raskere starter, sannsynligvis på bekostning av drivstofføkonomi ved motorveihastigheter. "s" brukes også til modeller med skovlskiftere, til sleping, for økt motorbremsing eller i kupert terreng. drive, antar jeg, gir deg det annonserte dreiemomentet på 185 hk og 181 ft-lbs. du har også en "econ" -knapp: econ-modus begrenser både klimasystemet og motoreffekten for å maksimere drivstofføkonomien. a / c blåser ikke like hardt, og det tar litt lengre tid å kjøle ned kjøretøyet på varme dager. Jeg antar at du kan kjøre i sportsmodus med econ aktivert, men det virker som om det ville være motproduktivt. Jeg lar vanligvis bilen være i kjøretur med econ-modus aktivert, og det ser ut til å klare seg bra, selv på de varmeste sommerdagene. Jeg har ikke hatt noe problem med akselerasjon eller hastighet i econ-modus, selv om jeg har lagt merke til at når cruisekontrollen er på, går kjøretøyet litt tregere når det går oppover bakker, og det går ikke tilbake til den bestilte hastigheten så aggressivt. Jeg antar at hvis du vil ha noe litt mer responsivt, ikke bruk econ-modus, kjør med transmisjonen i "sport", eller kjøp v-6 eller sportmodell. med rundt 5000 miles på bilen, begynner jeg å annonsere 30 kombinerte mpg (annonsert 27/36 mpg og 30 mpg kombinert). det meste av kjøringen min går på motorveien, og jeg har sett mpg opp til 42 mpg. i går slo jeg av econ-modus og fikk fortsatt 36 mpg motorvei. totalt sett en veldig god mellomstor sedan. Selv om den ikke har alle de luksuriøse funksjonene som finnes der ute, er den veldig godt utstyrt og veldig godt laget. og hvis du kjøper et innenlandsk kjøretøy er på agendaen din, ble min forrige ford bygget i Mexico, men denne hondaen ble bygget i Ohio. jeg legger sannsynligvis flere dagligvarer på bord i Amerika med dette bilkjøpet enn med min "innenlandske" ford.
hammerlogger, 06/08/2017
Touring V-6 4dr Sedan (3.5L 6cyl 6A)
nær perfeksjon
dette er min andre 9th gener accord turné, så jeg er åpenbart en fan av honda og denne iterasjonen av accord. 2017 9.5 generasjonen er enda mer raffinert enn 2014, med en jevnere driftsmotor som har mer sømløse vcm-overganger mellom 3 og 6 sylindere, mer smidig kjørekvalitet på grunn av reaktive amplitude dempere og reviderte bakbøsninger, kraftig forbedret og oppdatert infotainment system med apple carplay, forbedret, mer iøynefallende styling, honda sensing sikkerhetsfunksjoner og ekstra luksuriøse funksjoner, for eksempel regnfølsomme vindusviskere, full-ledede frontlykter med automatisk ledede fjernlys og oppvarmede bakseter. i månesølv metallic med dypt tonede vinduer, tiltrekker bilen ofte komplimenter. akselerasjonen er enestående, og j-serien v6 er en ekte perle: en av avdelingens beste motorer for 2014, den er jevn og turtallende, med en gjennomsnittlig, berusende gledelig lyd når den jobbes hardt inn i vtec-området (5100 o / min). det får høyere trimavtaler til å føles som et helt annet dyr enn de som drives av i4s og cvts. hvis det er noen ulempe, må det være de kontinentale dekontaktdekkene som honda har valgt for modeller med 19 "hjul. for smale i både bredde og sidevegg, dekkene eksploderer med tilsynelatende minste støt, noe som sannsynligvis er en av grunnene hvorfor en så pålitelig bilprodusent nå har et veihjelpsprogram. etter å ha eid min 2017 i 6 måneder, snakker jeg av erfaring da jeg nå har hatt 3 utblåsninger siden desember 2016. For $ 362 / dekk må for tidlig utskifting av dekk på grunn av utblåsninger være den største, om bare ulempen med min eieropplevelse så langt.
teddymetal, 06/11/2017
Sport 4dr Sedan (2.4L 4cyl 6M)
komfortabel, smidig, manuell girkasse sedan
2017-avtalen har ikke den kraftigste motoren på dette trimnivået, men den litt grove, veldig responsive karakteren til den ikke-turboladede 4-sylinderen har vunnet meg. motoren elsker å teste, føles i live og er vennen din for en rask kjøretur, det samme er kjøringen som er smidig og sikker, så lenge du mater bilen litt kraft gjennom raske svinger - hvis du løfter deg eller er redd med den , det kan føles litt rykende og nervøst. i balanse vil jeg mye tidligere ha denne bilen med sitt fravær av elektroniske tillegg enn en ekstrautstyrt front-tung v6 som er flott for motorvei akselerasjon, men har ikke balansen på en fire og er lumbered med en automatisk girkasse . etter å ha kommet fra europeiske og amerikanske merker, var det forfriskende å sette seg inn i en ny bil og har rett og slett ikke noe galt med den. beste poeng: motorens ytelse; håndtering; styring; pålitelighet; standard halogenlykter er veldig effektive - virkelig så gode som skinn; valuta for pengene; passasjerplass; san marino rød farge. verste poeng, mindre ting, men: stereo lyder boksete og tinny med en diskant skjevhet som egentlig ikke kan slås ut (lærdom å lære av GMs evne til å få anstendig balansert lyd fra et beskjedent system); Bluetooth-radiostreaming mislykkes noen ganger - kan være iPhone i feil; Jeg er uten tvil i mindretall om dette, men jeg foretrekker et fullstendig manuelt klimakontrollsystem - dette virker ikke bra til å holde en behagelig temperatur og luftstrømmen om vinteren når den er satt til full auto med en innstilling på for eksempel 72 grader (men sommerens a / c-ytelse virker sterk). totalt sett gjør denne bilen stort sett alt jeg bryr meg veldig godt om, og jeg er glad jeg kjøpte den. oppdatering på 10 km: bilen fremdeles presterer feilfritt. manuell girkasse er søt og intuitiv. jeg hadde nylig muligheten til å kjøre en lx med cvt. Det var en helt annen bil, godt laget, men litt manglende karakter, og håndteringen hadde ikke kanten som sporten har. Jeg forventer at K & D er riktig: Sporten med manuell er det søte stedet i området. Jeg kjører mange landeveier om vinteren, og ytelsen til lykten er viktig. Jeg føler meg like komfortabel med akkordens halogener som jeg gjorde med skinnene i min gamle bww 325i. det er rikelig med lys til sidene av veien, og fjernlysene oversvømmer veien med lys. det er gjennomtenkt design og nøye, grundig testet implementering som mange andre i USA markedet ikke ser ut til å bry seg med. oppdatering på 15.000 miles: ett problem så langt. rear defog hadde ett dårlig element, assosiert med dårlig FM-radiomottak når den var slått på. bakruten skiftet ut under garantien, problemet er løst.
rowdyerring, 10/19/2019
2015 Honda Accord
"flott bil!"
Jeg har kjørt overens over hele landet. det er behagelig, pålitelig og har anstendig mye kraft. klutinteriøret er fint, lær hadde vært bedre, men jeg ville ha en vanlig eks fordi infotainmentsystemet var enklere enn i ex-l. kommer til å kjøre denne bilen lenge. elsker det!
prudishlydrizzly, 10/19/2019
2015 Honda Accord
"flott bil!"
Jeg har kjørt overens over hele landet. det er behagelig, pålitelig og har anstendig mye kraft. klutinteriøret er fint, lær hadde vært bedre, men jeg ville ha en vanlig eks fordi infotainmentsystemet var enklere enn i ex-l. kommer til å kjøre denne bilen lenge. elsker det!
crapulousmixture, 10/18/2019
2013 Honda Accord
"pålitelig kjøretøy, flott opplevelse for passasjerer"
bilen var generelt en flott opplevelse. Jeg fikk bilen som min første bil for omtrent et år siden, men jeg ser etter noe vanskelig og nyere. honda accord sport takler veldig bra og hadde ingen store problemer med bilen i løpet av tiden jeg eier den. bilen har et flott lydsystem og har spesialtilpassede dekk som er helt nye og akkurat har blitt erstattet. bilen var generelt en flott bil uten fangster eller alvorlige gjentatte problemer.

sammenligne mot konkurrenter

2017 Honda Accord Coupe Touring V6 spesifikasjoner

Touring V6 Comfort and Convenience

AM/FM stereo radioHD AM/FM audio anti-theft system
Air ConditionningDual-zone automatic climate control
Audio Display AudioApple carplay and Android auto
Audio EMailE-mail function
Audio Monitor1st row LCD monitor
Auxiliary input jackYes
Bluetooth Wireless TechnologyHandsFreeLink bilingual bluetooth
Cargo Net (Option)Yes
Cargo Organizer (Option)Trunk tray
Cruise ControlYes
Driver Vanity MirrorIlluminated driver-side vanity mirror
Engine Block Heater (Option)Yes
Front WipersSpeed-sensitive variable intermittent windshield wipers
Garage Door OpenerHomelink garage door opener
Intelligent Key SystemProximity key entry system
Interior Air FilterAir filtration system
InternetWi-Fi tethering
MP3 CapabilityMP3/WMA playback capability
Navigation SystemHonda navigation system with bilingual voice recognition
Number of Speakers7 speakers
Passenger Vanity MirrorIlluminated passenger vanity mirror
Portable Charging UnitWireless charging
Power Door LocksYes
Power Outlet2 12-volt power outlet
Power WindowsPower windows with driver and front passenger one-touch up/down feature and keyless operation
Premium Sound System360-watt premium audio system
Reading LightFront map lights
Rear View MirrorAuto-dimming rear view mirror
Remote Audio ControlsSteering wheel-mounted audio controls
Remote Keyless EntryYes
Single CDCD player
Sirius XM satellite radioSiriusXM satellite radio with 3-month subscription
Steering Wheel AdjustmentManual tilt and telescopic steering wheel
Streaming AudioStreaming audio via Bluetooth
SubwooferYes
Text message functionSMS text message
Trunk LightCargo area light
Trunk Cargo Cargo Area Tie Down Hooks (Option)2 cargo hooks
USB Connector2 USB ports
Voice Recognition SystemYes
Wiper DefrosterRear window defroster

Touring V6 Dimensions

Cargo Capacity379 L
Curb Weight1559 kg
Front Headroom944 mm
Front Legroom1073 mm
Fuel Tank Capacity65 L
Gross Vehicle Weight1901 kg
Ground Clearance141 mm
Height1436 mm
Length4832 mm
Rear Headroom944 mm
Rear Legroom856 mm
Wheelbase2725 mm
Width1854 mm

Touring V6 Exterior Details

Automatic HeadlightsAuto-on/off headlights
Door HandlesChrome door handles
Driving LightsAuto high beam
ExhaustChromed dual exhaust system
Exterior Folding MirrorsFolding exterior mirrors
Exterior Mirror ColourBody-color exterior mirrors
Exterior Mirrors Left Exterior MirrorsExpanded view driver's mirror
Front Fog LightsLED front fog lights
Headlight TypeLED headlights
Headlights Daytime Running LightsLED daytime running lights
Heated Exterior MirrorsYes
Lower Side-Body Extension (Option)Front, rear and side skirts
MudguardFront splash guards
Mudguard (Option)Rear splash guards
Power Exterior MirrorsPower oustide mirrors
Rear SpoilerRear deck lid spoiler
Rear Window DefrosterRear wimdow defroster
Side Turn-signal LampsMirror-integrated LED turn signal indicators
SunroofOne-touch power moonroof with tilt feature
TaillightsLED taillights

Touring V6 Interior Details

Driver Info CenterI-MID (intelligent multi-information display)
ECO Shift IndicatorEco Assist system with ECON mode button
Floor ConsoleCenter console with storage compartment
Floor MatsFront and rear floor mats
Floor Mats (Option)All wheather floor mats
Folding Rear SeatsLockable rear folding bench
Front Seats Driver LombarDriver's seat power lumbar support
Front Seats Driver Power Seats10-way power driver's seat
Front Seats Driver Seat MemoryPosition memory feature for driver's seat
Front Seats Front Seat Back StorageFront seatback map pockets
Front Seats Front Seat TypeFront bucket seat
Front Seats HeatedHeated front seats
Maintenance Interval ReminderMaintenance reminder system
Number of Cup HoldersFront and rear cup holders
Outside Temperature GaugeExterior temperature indicator
Overhead ConsoleOverhead sunglasses holder
Rear Center ArmrestRear-seat fold-down center armrest with cupholders
Rear Seat TypeRear bench seat
Seat TrimPerforated leather seats
Steering Wheel TrimLeather-wrapped steering wheel

Touring V6 Mechanical

Drive TrainFront-wheel drive
Engine Name3.5L V6 DOHC 24-valve
Stability ControlYes
Start buttonYes
Traction ControlYes
Transmission6-speed manual transmission
Transmission (Option)Continuously variable transmission
Transmission Paddle Shift (Option)Yes

Touring V6 Overview

BodyCoupe
Doors2
Engine3.5L V6 DOHC 24-valve
Fuel Consumption11.4 (Automatic City)7.4 (Automatic Highway)12.9 (Manual City)8.4 (Manual Highway)
Power278 hp @ 6200 rpm
Seats5
Transmission6-speed manual transmission
WarrantiesBumper-to-Bumper60000/km, 36/Months Emissions130000/km, 96/Months Powertrain100000/km, 60/Months Roadside AssistanceUnlimited/km, 36/Months Rust-throughUnlimited/km, 60/Months

Touring V6 Safety

Anti-Lock Brakes4-wheel ABS
Anti-Theft AlarmSecurity system
Blind Spot WarningYes
Brake AssistBrake assist
Brake Type4-wheel disc
Child Seat AnchorLATCH child seat anchors
Driver AirbagDriver-side front airbag
Electronic brake force distributionElectronic brake force distribution
Front Seat BeltsRegular
Hill Start AssistHill start assist system
Ignition DisableTheft-deterrent engine immobilizer
Parking Distance SensorFront and rear parking sensors
Passenger AirbagPassenger-side front airbag
Rear View CameraMulti-angle rearview camera with dynamic guidelines
Side AirbagFront side airbags

Touring V6 Suspension and Steering

Front Anti-Roll BarFront stabilizer bar
Front SuspensionFront independent suspension
Front TiresP235/40R19 tires
Power SteeringElectric-assist power rack-and-pinion steering
Rear Anti-Roll BarRear stabilizer bar
Rear SuspensionRear independent suspension
Spare TireTemporary spare tire
Tire Pressure Monitoring SystemYes
Turning Circle11.9-meter turning circle diameter
Wheel Type19-inch aluminum-alloy wheels

Critics Reviews


diskusjon og kommentarer

del dine kommentarer