2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition spesifikasjoner, farger, 0-60, 0-100, quarter mile dra og topphastighetsanmeldelse

2017 Maserati GranTurismo  MC Centennial Edition spesifikasjoner, farger, 0-60, 0-100, quarter mile dra og topphastighetsanmeldelse

2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition er en Rear-wheel drive Coupe. den har plass til opptil 4 passasjerer. den har 2 dører og er drevet av en 4.7L V8 DOHC 32-valve motor som gir utgang 454 hp @ 7000 rpm og er parret med 6-speed automatic transmission with manual mode girkasse. 2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition har lastekapasitet på 173 liter og kjøretøyet veier 1800 kg. når det gjelder turassistenter, har 2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition stabilitetskontroll og trekkontroll i tillegg til blokkeringsfrie bremsesystemer (abs). kjøretøyet har en valgfri -motor, i tillegg tilbyr den Rear park distance sensors og. sikkerhetsfunksjoner inkluderer også Driver-side front airbag og Passenger-side front airbag. den fremre fjæringen er Front independent suspension mens den bakre fjæringen er Rear independent suspension. bilen har også en Yes den har 20-inch MC design charcoal with white accents wheels som standard. elektroniske funksjoner inkluderer cruise control. For enkelhets skyld har bilen elektriske vinduer og elektriske dørlåser. det er også en ekstern nøkkelfri funksjon. dessuten har bilen. rattet har lydkontrollknapper. når det gjelder ytelse har bilen 496 n.m dreiemoment og en toppfart på 282 km / t. den akselererer fra 0 til 100 km / t i 5 og treffer kvart mil på 13 sekunder. drivstofforbruk er 18.2 l / 100 km i byen og 11.4 l / 100 km på motorveien. bilprisen starter på $ 189,900

Navn MC Centennial Edition
pris $ 189,900
kropp Coupe
dører 2 Doors
motor 4.7L V8 DOHC 32-valve
makt 454 hp @ 7000 rpm
antall seter 4 Seats
overføring 6-speed automatic transmission with manual mode
lasteplass 173.0 L
maksimalt lasterom 173.0 L
hjultype 20-inch MC design charcoal with white accents wheels
serie GranTurismo
drivverk Rear-wheel drive
hestekrefter 454 HP
dreiemoment 496 N.m
toppfart 282 km/h
akselerasjon 0-100 km / t (0-60 mph) 5.0 s
drivstoff type Petrol (Gasoline)
drivstofforbruk (by) 18.2 L/100km
drivstofforbruk (motorvei) 11.4 L/100km
girtype auto
vekt 1,880 KG
merke Maserati
modell GranTurismo
0-400m (kvart mil) 13.0 s
0-400m (kvart mil) - hastighet 177.0 km/h
0-800m (halv mil) 21.6 s
0-800m (halv mil) - hastighet 199.2 km/h
Modifications (MODS)
Modifications Cost $ 0

2017 Maserati GranTurismo Used Price Estimates

Estimates based on a driving average of 12,000 miles per year
Used Condition Trade In Price Private Party Price Dealer Retail Price

først og fremst er 2017 maserati granturismo en vakkert stylet touring coupe. det faktum at denne generasjonen har holdt seg i sin nåværende form i en større del av et tiår, er et bevis på dens tidløse italienske design. legge til en kraftig v8-motor fra ferrari og lydsporet som følger med den, og granturismos appel er nesten uimotståelig. nesten.

men granturismo har falt bak tidene på en rekke måter. en rask titt på listen over standard eller tilgjengelige funksjoner vil avdekke mangel på modernitet. avanserte sikkerhets- og bekvemmelighetsfunksjoner er ingen steder å finne. infotainment-systemet er fryktelig utdatert, og til og med et bakkamera mangler. når det gjelder ytelse, bør granturismoen tilfredsstille de fleste kjøreentusiaster, men de som viser atletikk nær toppen av prioriteringene, vil finne at det er bedre valg.

det er veldig sannsynlig at vi er på slutten av veien med Maserati granturismo. med avdukingen av alfieri-konseptet for noen år siden, har vi ventet en erstatning i ganske lang tid. Hvis du elsker granturismos nåværende design, kan 2017 være din siste sjanse.

2017 Maserati granturismo er en to-dørs coupé med plass til fire. en konvertibel modell er dekket i en egen gjennomgang. tre trimnivåer tilbys: sport, mc og mc centennial. hver versjon har en ferrari-hentet 4,7-liters v8 (454 hestekrefter og 384 pund-fot med dreiemoment) og en seks-trinns automatisk girkasse med manuell kontroll via padle shifters. strøm sendes til bakhjulene, og allhjulsdrift er ikke tilgjengelig.

sportsutstyrets standardfunksjoner inkluderer 20-tommers hjul, adaptive xenon-frontlykter, parkeringssensorer foran og bak, kraftfolding og automatisk nedblending av speil, automatiske vindusviskere, adaptive fjæringsspjeld, sportsuttak, lærbelegg, oppvarmede forseter, en navigasjonssystem, bluetooth og et bose surround-lydsystem med satellittradio og et iphone-grensesnitt. alternativene er generelt begrenset til utvendige og innvendige dekorasjoner og fargematerialer.

MC-trim tilfører noe karbonfiberkarosseri, en unik front spoiler (eliminerer parkeringssensorene foran), en ikke-adaptiv sportsoppheng, karbonfiber interiørbekledning og en simulert semsket skinn. på toppen av sortimentet, mc hundreårsjubileet på mer karbonfiber utvendige behandlinger, en stivere fjæring, karbonfiber seterammer og karakteristisk interiør.

2017 Maserati granturismo er en fryd for alle sanser. den spennende akselerasjonen fra den ferrari-bygget 458 hestekrefter v8-motoren gir et akkompagnement av et eksoshyl som sender frysninger opp ryggen og et smil om ansiktet. det er som pavlovsk kondisjonering for bilentusiaster. en 6-trinns automatisk girkasse er den eneste som tilbys, men den sømløse betjeningen viser ingen hindring for spenningen ved denne store turmaskinen. I normal kjøremodus demper skyhook-fjæringen veifeilene på en måte som gjør den til den ideelle italienske sportsbilen for loafing langs kysten. bytt til sportsmodus for å endre granturismos holdning til en mer aggressiv holdning. Vi elsker følelsen av den direkte, hydrauliske hjelpestyringen, og de rasebredde brembo-bremsene (6-stempel foran) sletter hastigheten med selvtillit. så skarp og responsiv som den er, opprettholder granturismo alltid en følelse av nåde, polering og raffinement.

sport-knappenFra utseendet til det, burde maserati granturismo i 2017 være sportslig nok, men med et trykk på sport-knappen åpner du eksosen, gir raskere skift og skjerper skyhook-justerbar fjæring for en fastere tur og skarpere håndtering.skifte padlermange biler kommer med skifter i disse dager, men få har italiensk stil og design som de bak rattet på granturismo. og her møter kunst vitenskap mens padlene skifter gir med et enkelt klikk.

2017 granturismos fremre og bakre skuffeseter er atskilt med en midtkonsoll, og forsetene slår seg frem for å lette tilgangen til de overraskende brukbare baksetene. den trippelisolerte kraftkonvertible toppen på drop-top granturismo utplasseres på bare 24 sekunder, i hastigheter opp til 20 km / t, og bakre veltebjelker dukker opp for å beskytte beboerne i tilfelle et krasj. spesialutgavemodeller får unike seter med røde kontrastsømmer og røde trekantbroderier brodert på nakkestøttene, karbonfiberbekledning og den spesielle utgaven. bagasjerommet er stort nok til to golfposer, eller et par nattposer.

selv om maserati granturismo har eksistert i nesten et tiår, er ikke design datert takket være de klassiske pininfarina-linjene. den lange hetten og det korte bakdekket med den integrerte spoileren gir den et klassisk sportslig utseende, og den utstikkende grillen og trident-logoen er like klassisk maserati. spesialutgavemodeller inneholder extracampionario grigio lava maling på kuponger og extracampionario rosso italiano rød maling på cabrio. andre spesielle detaljer inkluderer en karbonfiber hette malt i samme farge som resten av bilen, utvendige karbon aksenter som front splitter, dørhåndtak og speil, og spesialmalte bremsekaliper.

"base" 2017 granturismo er sporten, mens baseconvertible-modellen bare er kjent som granturismo cabriolet. alle av dem, uansett modell, kommer med en ferrari-laget motor, 20-tommers hjul og brembo-ytelsesbremser. det er også et interiør oversvømmet i skinn, en kraftdrevet soft top på konvertibler, og fasiliteter som et navigasjonssystem, bose surround-lydsystem, integrert homelink garasjeportåpner og trådløs Bluetooth-tilkobling. konvertible modeller inkluderer også et automatisk distribusjon av rullestang.

et område der granturismo viser sin alder er moderne fasiliteter som blind-spot-overvåking, kjørefeltvarsel, apple carplay, android auto eller radarbasert cruise control, hvorav ingen er tilgjengelig på Maserati. du kan ikke engang få et ryggekamera selv om et fargenavigasjonssystem er standardutstyr, selv om parkeringssensorer foran og bak tilbys. de mange modellene øker luksus- og / eller sportsnivået, og å være en italiensk luksusbil kan du også få unike malingsfarger, forskjellige tre- eller karbonfibre-aksenter og innvendige / utvendige behandlinger. granturismo mc-modeller er mer ytelsesorienterte med lavere og stivere fjæring og aerodynamiske forbedringer.

Det er bare én motor tilgjengelig for Maserati Granturismo 2017: et ferrari-bygget 4,7-liters V8-kunstverk. Med 454 hestekrefter (444 i basiskonvertible modeller) ført til bakhjulene gjennom en 6-trinns automatisk girkasse, er det veldig berusende når eksosanleggets bypassventil åpner over 3000 omdr./min. gass-guzzler-avgiften er et bevis på at drivstofføkonomi tok baksetet for jevn, responsiv og sterk kraftleveranse. granturismos 6-trinns automatgir gir også en sportsmodus for raskere skift, en manuell innstilling for full manuelt girvalg via rattstangsmonterte skovlskiftere, og til og med en ismodus for situasjoner med lite grep, og tvinger transmisjonen til å starte i andre gir.4,7-liters v8 454 hestekrefter @ 7000 o / min (444 i basiskonvertible modeller) Dreiemoment på 384 lb-ft @ 4750 rpm (376 i basiskonvertible modeller) epa by / motorveis drivstofføkonomi: 13/20 mpg (konvertibel), 13/21 mpg (coupe) Merk: På grunn av endringer i epa-testing for mer effektivt å gjenspeile forholdene i den virkelige verden, viser noen 2017-modeller noe lavere drivstofføkonomipoeng enn 2016-versjonene.

det skulle ikke komme som noen overraskelse at dette er dyre biler. når du tar inn destinasjonsavgiften og bensin-avgiften, er produsentens veiledende utsalgspris (msrp) for en Maserati granturismo-coupé i 2017 på mer enn $ 135 000, mens konvertibler starter på nesten $ 150 000. Selvfølgelig skyver alternativene prisen høyere, og å velge hundreårsutgaven med alt tilbehør vil gi deg mer enn $ 180.000 for coupéen eller nesten $ 200.000 for cabriolet. det er mye, men konkurransedyktig med slike som Audi R8, BMW 650 og Mercedes-Benz S550 Coupe. videresalgsverdien skal være god, men merk at det er færre forhandlere selv enn andre premiummerker. Sørg for å sjekke den rimelige kjøpesummen før du forplikter deg til en avtale om en Maserati granturismo fra 2017.

2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition utvendige farger

Bianco Birdcage
Bianco Eldorado
Bianco Fuji
Blu Mediterraneo
Blu Nettuno
Blu Oceano
Blu Sofisticato
Bordeaux Pontevecchio
Giallo Granturismo
Grigio Alfieri
Grigio Granito
Grigio Lava
Grigio Touring
Nero
Nero Carbonio
Rosso Mondiale
Rosso Trionfale
Blu Inchiostro
Grigio Pietra
Rosso Magma

2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition interiørfarger

Beige
Bianco Pregiato
Blu Profondità
Blu Trofeo
Bordeaux
Cuoio
Grigio Chiaro
Grigio Chrono
Marrone Corniola
Nero
Pearl Beige
Rosso Corallo
Sabbia
Nero

2017 Maserati GranTurismo motorer

Engine Standard in Trim Power Torque Fuel Consumption - City Fuel Consumption - Highway 0-100 km/h Quarter Mile Half Mile
4.7L V8 DOHC 32-valve MC 454 hp @ 7200 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.6 L/100km 5.3 s 13.3 s 22.0 s
4.7L V8 DOHC 32-valve MC Centennial Edition 460 hp @ 7000 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.6 L/100km 5.2 s 13.2 s 21.9 s
4.7L V8 DOHC 32-valve MC 454 hp @ 7000 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.4 L/100km 5.0 s 13.0 s 21.6 s
4.7L V8 DOHC 32-valve Base 444 hp @ 7200 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.6 L/100km 5.3 s 13.3 s 22.1 s
4.7L V8 DOHC 32-valve Sport 454 hp @ 7000 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.6 L/100km 5.2 s 13.2 s 21.9 s
4.7L V8 DOHC 32-valve MC 454 hp @ 7200 rpm 496 N.m 18.2 L/100km 11.6 L/100km 5.2 s 13.2 s 21.9 s
4.7L V8 DOHC 32-valve S 433 hp @ 7000 rpm 496 N.m 16.3 L/100km 10.0 L/100km 5.2 s 13.2 s 21.9 s
4.7L V8 DOHC 32-valve Sport 454 hp @ 7000 rpm 496 N.m 16.3 L/100km 10.0 L/100km 5.0 s 13.0 s 21.6 s
4.7L V8 DOHC 32-valve Base 433 hp @ 7600 rpm 496 N.m 16.3 L/100km 10.1 L/100km 5.4 s 13.4 s 22.3 s
4.7L V8 DOHC 32-valve Sport 444 hp @ 7000 rpm 496 N.m 16.3 L/100km 10.1 L/100km 5.3 s 13.3 s 22.1 s

2017 Maserati GranTurismo trimmer

2017 Maserati GranTurismo tidligere generasjoner

2017 Maserati GranTurismo fremtidige generasjoner

Maserati GranTurismo oversikt og historie

for 2018 fikk maserati granturismo en betydelig oppdatering med et skarpere design, bedre aerodynamikk og flere interiørfasiliteter. maserati lanserte den nye granturismo mc stradale på bilutstillingen i Paris i 2010. granturismoen ble lansert på bilutstillingen i Genève 2007 som etterfølgeren til Maserati-coupéen.
Som de fleste italienske bilprodusenter, var maserati også en familiebedrift, født av ren lidenskap for bil og bilkjøring. brødrene maserati som gikk sammen om å bygge selskapet, alfieri, bindo, carlo, eltore, ernesto og mario, var på en eller annen måte forbundet med racing og biler.

1. desember 1914 ble maserati etablert i byen Bologna, Italia, og kort tid etter begynte det å bygge forskjellige racerbiler. Tre av maserati-brødrene bygde racerbiler for diatto, men da produksjonen i 1926 ble avbrutt, bestemte de seg for å lage sine egne modeller. tilsynelatende visste de en ting eller to om hvordan man satte en bil sammen for et løp fordi en av deres første kreasjoner vant targa florio-løpet det samme året.

maserati-biler ble raskt kraftigere og oppgraderte motorene fra 4 sylindere til 6, deretter 8 og til slutt 16 (to 8-sylindrede motorer montert parallelt). tridentlogoen antas å være skapt av mario, ansett som kunstneren i familien.

da alfieri maserati døde i 1932, holdt de andre brødrene selskapet i gang og fortsatte å bygge biler og kjøre dem. fem år senere, i 1937, solgte de sine aksjer i selskapet til familien adolfo orsi, men beholdt sine jobber i selskapet. en av de viktigste endringene som skjedde under orsi-ledelsen, var flyttingen av selskapet i modena, Italia, hvor det fremdeles finnes den dag i dag.

nå hadde maserati-biler vist sitt slag på racerbanen, og holdt seg til slike som Mercedes, som kulminerte med en seier i Indianapolis 500 i 1939 og igjen året etter. deres innsats ble avbrutt av krigen, i løpet av hvilken tid den mest bemerkelsesverdige innsatsen var en plan om å bygge v16 bybil for Benito mussolini raskere enn porsche kunne bygge en for hitler.

etter krigen gjenopptok produksjonen med a6-serien som igjen var bestemt for racerbanen. det neste trinnet var å sette sammen et team som skulle bygge biler for å konkurrere med Ferrari og Alfa Romeo på banen. For å oppnå dette var det nødvendig med nye motorer og chassis. det ville være dette teamet som til slutt vil komme opp med en av de mest vellykkede bilene: Maserati a6gcm.

med juan-miguel fangio og andre førere ved rattet, klarte maserati å vinne verdensmesterskapet i 1957 i maserati 250f. etter det året trakk selskapet seg fra racing etter guidizzolo-ulykken, men det fortsatte fortsatt å bygge biler for racingkunder. i stedet vendte de oppmerksomheten mot gatebiler.

den første modellen fra denne nye serien var maserati 3500 coupé som hadde en aluminiumsdel og brukte samme chassis som maserati 5000. I løpet av 60-tallet kom noen få nye modeller ut: vignale i 1962, mistral coupe i 1963, edderkopp i 1964 og ghibli coupe i 1967.

kom 1968, selskapet skulle skifte hender enda en gang, denne gangen skulle det være franskmennene på citroen som økte antall biler som kom ut av produksjonen. generelt var det en god handel, fordi citroen tok fra maserati sin motorteknologi og maserati tok hydraulikk fra dem. modeller fra 70-tallet inkluderer bora (1971), merak og khamsin.

da drivstoffkrisen rammet på 70-tallet, fikk maserati og citroen en nedgang i etterspørselen, og citroen gikk konkurs. maserati ble overtatt av den nydannede psa peugeot citroen-gruppen som erklærte det italienske selskapet i avvikling. bare med hjelp fra myndighetene klarte selskapet å overleve.

i 1975 ble selskapet vekket til live av den tidligere racerkjøreren alessandro de tomaso, som også kontrollerte Benelli motorsykkelgruppen. i løpet av sin tid som leder for selskapets modeller ble større og flyttet fra midtplasserte motorer til frontmontert og bakdrevet.

først i 1993 og overtakelsen av fiat ville maserati virkelig få tilbake sin ære. fiat kjøpte selskapet i 1993 og foretok store investeringer. de lanserte i 1999 3200 gt, en to-dørs coupé drevet av en 3,2 l tvilling-turboladet motor. transmisjonen ble designet og produsert av ferrari som siden hadde kjøpt 50% av selskapet (til tross for at ferrari selv ble kontrollert av fiat). ferrari bestemte seg for å endre maserati til et luksusmerke.

i 2005 kjøpte fiat tilbake maserati fra ferrari, etter at produsenten fra modena gjorde store investeringer i et helt nytt anlegg som er et av de mest teknologisk avanserte i verden takket være sine høyteknologiske enheter. under fiat erklærte maserati sitt første lønnsomme kvartal på 17 år i 2007.

2017 Maserati GranTurismo forbrukeranmeldelser

memberssporty, 03/01/2018
Sport 2dr Coupe (4.7L 8cyl 6A)
vakre italienske dyret
Jeg undersøkte denne bilen i mange år før jeg kjøpte den. det som har dukket opp er en utrolig pålitelig bil som har den perfekte blandingen av raffinert luksus og en sensuell, spennende kjøreopplevelse som du kan dele med et annet par. silhuetten er klassisk pininfarini svelt. passform og finish er suveren. hytta pakker deg inn i fint italiensk skinn som passer som skreddersydd dress. elektronikken trenger oppdatering (legg til et sikkerhetskopikamera og grensesnitt-smarttelefon, så er du klar), men lyden vil vekke dine primale instinkter hver gang du hører det. maling er det du forventer av ferrari, og kraft kommer til bakhjulene som en løpshesteklør i bakken. skjebnebestemt til å tåle tidstesten og avsløre seg som en pinicle innen bilteknikk.
leaderscab, 02/21/2019
Sport 2dr Coupe (4.7L 8cyl 6A)
sexyist klingende bil og vakker
dette er en eksotisk bil gjennom og gjennom! Jeg var på utkikk etter en Porsche 911, men så heldigvis denne vakre Maserati Granturismo 2012 med bare 24 km. aldri vurdert å eie en maserati fordi denne bil-msrp var $ 135.000. kvaliteten på denne bilen er utrolig, 4,7 liters ferrari-motor som er fantastisk når du spretter på panseret. det eneste negative, skulle ønske det hadde et backup- og fremoverkamera, men det kan legges til. fronten på denne bilen er klassisk, bare elsker å se på den. vedlikehold er i tråd med andre eksotiske merker, men bare planlagt hvert annet år. Jeg legger til en oljeskift hvert år. kostnadene kan reduseres ved å kjøpe olje, filter, motorluftfilter og kabineluftfilter. Jeg bytter luftfilter selv og lar forhandleren bare skifte olje- / filterarbeid, og de gjør en flerpunktsinspeksjon gratis for å sikre at alt ser bra ut. ved å gjøre noe vedlikehold selv og sørget for at olje / filter nesten reduserer kostnadene i to. å kjøre gts er en opplevelse og snur på hodet. Jeg fikk en korvettedriver til meg og sa at den var vakker og den best lydende bilen!
fridaytribune, 08/22/2019
"et fantastisk kjøretøy med fantastisk kjøreopplevelse"
denne bilen har den beste eksosen jeg noensinne har hørt fra en bil. bilen ser flott ut og presterer bra. Jeg skulle ønske det hadde ytterligere 100-200 hestekrefter, spesielt for hvor mye penger det koster nytt. den er veldig behagelig inni, håndterer flott og er bare en morsom bil å kjøre. turen er jevn og bilen er solid, du blir ikke skuffet.
schoolsunkindness, 12/07/2018
"ingen annen bil kommer i nærheten"
kona kjøpte denne bilen for meg. for å være ærlig gjorde det meg alltid nervøs å kjøre den for alltid da jeg var bekymret for påliteligheten osv. denne bilen har ikke hatt noe galt med den. olje- og filterbytter vil sette deg tilbake til du er komfortabel med å gjøre det selv. du må fremdeles innse at 4,2 liter fullsyntetisk og et spesielt ferrari oljefilter ikke er noe du får med en smør. denne bilen har en lyd som ingen andre biler har, og er komfortabel å kjøre til du velger å gjøre den ukomfortabel ved å trykke på "sport" -knappen og legge den på gulvet.
molecularsuffering, 07/01/2018
"fantastisk tur, fantastisk utseende, avskrives så ille"
Jeg har hatt 2014 siden 15. november for å være rettferdig, jeg tror jeg sannsynligvis har betalt for å se på statistikken over prisene på bruktbil. Jeg betalte 123k med 830 miles (ex-demo) og 28k miles / 2 år og 8 måneder senere er det verdt rundt 60k handel i eller 65k privat salg. så 50% avskrivning (eller 2k per måned gjennomsnitt) er det du kan forvente med denne bilen hvis du kjøpte som jeg gjorde .. en avskrivningskurve så ille at den får lommeboken til å krype. bagasjeromsstørrelse vil slite med å passe til en golfklubb hvis du har cabriolet. det siste negative jeg har på denne bilen er navigering og smarttelefonintegrasjon. det er utenfor denne verden fryktelig og meningsløst, men dette er det negative du kan fikse. bare kjøp deg et speilsystem for mobiltelefoner fra naviks for omtrent 300 eller så, installer det (enkelt å gjøre selv hvis du er mekanisk tenkende) og du vil ha alle de kule gadgets (spesielt waze nav app) og all musikken din og cellen din integrering i midtkonsollen. vel det er alle de dårlige nyhetene .. den gode nyheten er at fra det jeg kan se hvis du kjøper en 3-årig bruktbil med anstendig mil og servicehistorie, vil du elske denne bilen uten den bitre økonomiske smaken. eksosens brøl er utsøkt, det myke og luksuriøse interiøret er uovertruffen i noen annen bil som jeg har sett til prispunktet, og ren kraft med stil er fantastisk. nei du kan ikke kaste denne bilen rundt hjørner som en m3 (med mindre du har nerver av stål og du er en erfaren f1-driver). andre ting jeg elsker er at du ikke blir stukket når du kommer til å selge den hvis du bestemmer deg for å gjøre alt ditt eget vedlikehold (som jeg gjør og det er veldig enkelt). serviceintervaller er hver 12,5 tusen eller hvert år, og for det meste er det bare motor, kjølevæske, brems og styringsvæske som skylles ut med to luftfilterbytter og serpentinbeltet (må skiftes ut et nytt belte for å få serpentinen av skjønt). alt kan kjøpes fra f1 dynamics for rundt 550 og diy vs en forhandlerservice på 2k + Jeg gir denne bilen en 4/10 vurdering i verdi på grunn av avskrivningene som reduserer den samlede vurderingen til 6/10. disse tallene endres, du får mye, men betaler ikke mer enn 60 000 for en 3 år gammel modell med mindre enn 26 kilometer på den eller gjennomsnittlig 12 kilometer per år. les mindre

2017 Maserati GranTurismo MC Centennial Edition spesifikasjoner

MC Centennial Edition Comfort and Convenience

AM/FM stereo radioYes
Air ConditionningDual-zone automatic climate control
Ambient LightingYes
Audio AmplifierAmplifier
Audio Audio Storage30 GB audio storage
Audio Display AudioMaserati multimedia system
Audio InterfaceIPod interface
Audio Monitor1st row LCD monitor
Auxiliary input jackYes
Bluetooth Wireless TechnologyYes
Courtesy Dome LightCourtesy lights
Cruise ControlYes
Driver Vanity MirrorIlluminated driver-side vanity mirror
Front WipersRain-sensing variable intermittent windshield wipers
Garage Door OpenerHomelink universal garage-door opener
Illuminated EntryIlluminated entry with fade-out
Navigation SystemYes
Number of Speakers11 premium speakers
Passenger Vanity MirrorIlluminated front passenger-side vanity mirror
Power Door LocksYes
Power WindowsYes
Premium Sound SystemBose surround sound system
Rear View MirrorAuto-dimming rearview mirror
Remote Audio ControlsSteering wheel-mounted audio controls
Single CDSingle CD player
Sirius XM satellite radioSiriusXM satellite radio with 90 days trial
Steering Wheel AdjustmentPower tilt and telescopic steering wheel
USB ConnectorYes
Voice Recognition SystemYes

MC Centennial Edition Dimensions

Cargo Capacity173 L
Curb Weight1800 kg
Fuel Tank Capacity90 L
Gross Vehicle Weight2250 kg
Height1343 mm
Length4933 mm
Wheelbase2938 mm
Width1916 mm

MC Centennial Edition Exterior Details

Body Trim BadgeTrident on front grille and Saetta logo on C-pillar with red accents
Body Trim Hood DecorationCarbon fibre hood in body color / underside in matt carbon fiber
Body Trim Hood Decoration (Option)Carbon fiber bonnet
Bumper ColourBody-color bumpers
Door HandlesCarbon fibre detailing on door handles
ExhaustSport exhaust system with central outlets plus open via sport button
Exterior DecorationMaserati Centennial logo proudly emblazoned on the hubcaps
Exterior Decoration (Option)Exterior chrome trims
Exterior Folding MirrorsFolding outside mirrors
Exterior Mirror ColourCarbon fibre detailing on door exterior mirror casings
Exterior Mirror Colour (Option)Carbon fiber outside mirrors
Exterior Mirrors Auto DimmingAuto-dimming outside mirrors
Front SpoilerFront spoiler integrated with aerodynamic undertray
GrilleFront grille with vertical grille bars in black, trident with red accents, lateral port hole grills
Headlight TypeBlack look bi-xenon headlights
Headlights Adaptive HeadlightsAdaptive headlights control
Headlights Headlight WashersHeadlight washers
Heated Exterior MirrorsHeated outside mirrors
Lower Side-Body ExtensionGT MC skirts
Rear SpoilerCarbon fibre detailing on the rear spoiler
Rear Spoiler (Option)Rear lip spoiler in carbon fiber
Rear Window DefrosterYes
TaillightsLED taillights in smoked look
Vehicle Cover (Option)Car cover

MC Centennial Edition Interior Details

ClockDigital clock
Door TrimLeather door trim
Driver Info CenterDriver information center
Floor Console (Option)Centre console in carbon fiber
Floor CoveringCarpet floor covering
Floor MatsFront floor mats
Front Center ArmrestFront center armrest with storage
Front Seats Driver HeadrestFront driver integrated headrests in Italian premium leather
Front Seats Driver LombarDriver's seat power lumbar support
Front Seats Driver Power SeatsPower driver's seat
Front Seats Driver Seat MemoryPosition memory feature for driver's seat and outside mirrors
Front Seats Front Seat TypeSport bucket front seats
Front Seats HeatedHeated front seats
Front Seats Passenger HeadrestFront passenger integrated headrests in Italian premium leather
Front Seats Passenger LombarFront passenger's seat power lumbar support
Front Seats Passenger Power SeatsPower front passenger seat
HeadlinerAlcantara headliner
Instrumentation TypeCarbon fibre digital and analog instrumentation
Interior AccentsInterior trim details in Nero Soft and Carbon Fiber interior trim
Interior Accents (Option)Carbon interior accents
Interior Trim Doorsills (Option)Door entry guards in carbon fiber with " MC Sport Line" logo
Luxury Dashboard TrimInstrument surrounds in carbon fiber
Number of Cup Holders4 cupholders
Pedal TrimMC sport line aluminium pedals
Pedal Trim (Option)MC design aluminum driving pedals
Rear Seat TypeRear bucket seats
Seat TrimPremium leather seat
Seat Trim (Option)Drilled leather for central seats zones
Shifter Knob TrimLeather-wrapped shift knob
Shifter Knob Trim (Option)Gear area in black
Special Feature (Option)Bianco Pregiato seat backrest cover
Steering Wheel TrimLeather-wrapped steering wheel
Steering Wheel Trim (Option)Full leather steering wheel
Steering Wheel Type3 spoke multifunction sport steering wheel

MC Centennial Edition Mechanical

Drive TrainRear-wheel drive
Engine Name4.7L V8 DOHC 32-valve
Stability ControlYes
Traction ControlYes
Transmission6-speed automatic transmission with manual mode
Transmission Paddle ShiftYes
Transmission Paddle Shift (Option)Yes

MC Centennial Edition Overview

BodyCoupe
Doors2
Engine4.7L V8 DOHC 32-valve
Fuel Consumption18.2 (Automatic City)11.4 (Automatic Highway)
Power454 hp @ 7000 rpm
Seats4
Transmission6-speed automatic transmission with manual mode
WarrantiesBumper-to-Bumper80000/km, 48/Months Powertrain80000/km, 48/Months

MC Centennial Edition Safety

Anti-Lock BrakesABS brakes
Brake AssistBrake assist
Brake Type4-wheel disc
Brakes Brake Caliper FinishBlack
Child Seat AnchorChild seat anchors
Driver AirbagDriver-side front airbag
Electronic brake force distributionElectronic brake force distrbution
Front Seat BeltsHeight adjustable
Ignition DisableTheft-deterrent engine immobilizer
Parking Distance SensorRear park distance sensors
Passenger AirbagPassenger-side front airbag
Performance Brakes6 piston front / 4 piston rear brake calipers
Rear AirbagRear side airbags
Rear Seat BeltsHeight adjustable
Roof Side CurtainSide-curtain airbags
Side AirbagFront side airbags

MC Centennial Edition Suspension and Steering

Active SuspensionAdaptive suspension
Drive SelectionSport mode button
Front SuspensionFront independent suspension
Front Tires255/35ZR20
Power SteeringPower assisted steering
Rear SuspensionRear independent suspension
Rear Tires295/35ZR20 rear tires
SuspensionSingle-rate MC sport suspension system
Suspension (Option)Skyhook suspension setup
Tire Pressure Monitoring SystemYes
Turning Circle10.7-meter turning circle diameter
Wheel Type20-inch MC design charcoal with white accents wheels
Wheel Type (Option)20-inch MC Design charcoal with blue accents

Critics Reviews

The 2012 Maserati GranTurismo carves out a grand-touring niche for itself with Italian cachet, an earthy Ferrari rumble, and a serene blend of ride and handling. Find out why the 2012 Maserati ...
Motor Trend reviews the 2012 Maserati GranTurismo where consumers can find detailed information on specs, fuel economy, transmission and safety. Find local 2012 Maserati GranTurismo prices online.
First drive review of the 2012 Maserati GranTurismo Convertible Sport, a beautiful and willing dance partner. See photos and read the story of the sexy Maserati cabrio at Car and Driver.

diskusjon og kommentarer

del dine kommentarer